torsdag den 8. september 2011

Verdens bedste castingråd!

Verdens bedste castingråd!

Før du kan få filmerfaring, skal du have filmerfaring. Jo mere erfaring du har, desto "lettere" kommer det næste job osv. Sådan er det i de fleste brancher, også i filmbranchen.Men du har bare en fordel, som langt de færreste skuespillere udnytter... Faktisk så få at man kunne undre sig? I stedet for at vente på at nogen vil bruge dig i en film, så få hænderne op af lommen og lave dine egne film. Find sammen med nogen du kender og gør det! Det gør en verden til forskel for dine muligheder, når du skal være med i andres film! 

Og nej det er ikke svært, du har sikkert et kamera lige ved hånden i kraft af din mobil, webcam eller anden videoenhed. Du har en computer og givetvis ikke engang et redigeringsprogram, men dette behøver du heller ikke... ellers findes der gratis programmer du kan hente på nettet. 

Du skal ikke lave prof film, men udelukkende film for træningens skyld. Selvevaluering gør dig med tiden til den bedste filmskuespiller, som gør at du får jobbet når du kommer til casting... af den simple grund at du ikke er kamerasky og kender til at arbejde foran kameraet. Du er tilmed dit eget udtryk bevidst fordi du har set dig selv agere mange gange før. Du kender også dine begrænsninger... At lave egne film giver dig blod på tanden og er i den grad motiverende. 

Se at komme i gang. Du er milevidt foran alle andre, hvis du gør det!


Læs mere på www.dask-online.dk 


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar