søndag den 4. december 2011

Castselv.dk – Vis hvad du kan!Castselv.dk – Vis hvad du kan! 

Ny castingplatform udviklet af DASK-online

Nu giver vi alle vores medlemmer mulighed for, at kunne byde ind på castingopgaver over hele landet. Formlen ved CastSelv.dk er ikke, at det skal være lettere, men at det skal være smartere.

Er du træt af at de fleste af vores castings er i København eller Århus, og at du aldrig får chancen for at byde ind på en opgave. Enten fordi du vælges fra inden pga. din bopæl, fordi du ingen synderlig erfaring har, eller fordi du ikke har råd til at investere i transport efter et job som langtfra sikkert er dit? CastSelv.dk løser disse problemer.

Systemet virker kun hvis du selv tager affære. Du skal filme dig selv ud fra en stillet opgave. Du skal ikke fortælle om hvad du kan – Du skal vise hvad du kan.

Du kan have nok så meget erfaring, men hvis du ikke kan spille rollen, tilfalder den en anden. Ønsker den producerende at se mere, kan de kontakte dig for en ”fysisk” casting. På denne vis kommer du kun til de castings, hvor du har en chance på forhånd!

Kode: Du har adgang til din CastSelv kode ved din DASK profil. Du skal anvende koden for at oprette en profil på CastSelv.dk

Læs om Konceptet her

Gå direkte til CastSelv.dk

Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Ingen kommentarer:

Send en kommentar