mandag den 2. januar 2012

Hvordan fungerer vores jobgaranti (2015)(Plus+ medlemskab)

Lad mig starte med at sige, at der ikke findes garantier for noget som helst og da slet ikke jobs, og da slet, slet ikke skuespiller eller statistjobs for den sag skyld. Mange af disse jobs bestemmes jo efter alder og type men ikke mindst de der bor i udkants Danmark og om hvorvidt du er dygtig nok?

Klik på billedet og se vores officielle skrivelse som til hver tid er den gældende

Sandsynligheden for at en fra Esbjerg får job er blot 8% af en Københavner. Vores problem igennem hele tiden med DASK (1999) er at de skuespillere og statister der er sværest at skaffe, når deadline er kort, er de der bor udenfor de områder af Danmark hvor der produceres film. Folk fra udkants Danmark melder sig ud efter et år, hvis de ikke har haft noget at lave, hvem ville ikke gøre det? men vi vil så gerne have at du bliver lidt længere. Eneste måde vi kan gøre det på er at betale for dem.

Ved at lave en ordning der hedder sig, har du ikke haft job indenfor et kalenderår, betaler vi for det efterfølgende år. Langt de fleste omkring Aarhus og København vil boltre sig i opgaver og vil derfor aldrig tage imod denne garanti, selvom det dog også er en sikkerhed for de som måske ikke har så meget erfaring.

Faktum er, at vi gerne vil have at folk giver det en lidt længere chance, for efter et år, kan man ikke forvente det store. Efter 3 år burde man have fået noget, hvis man også selv er lidt aktiv.

Så garantien her skaber vi altså selv. Du skal bare være opmærksom på at den kun gælder fra januar til januar. Vores medlemskaber udløber ved årsskiftet og ikke efter et år, som det er nu.


Mvh
Tommy Duus

Opgrader til Plus+ direkte ved din udvidede profil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar