fredag den 24. februar 2012

Websites - Ny smart synlighed på DASK-online


Websites - Ny smart synlighed på DASK-online


Log på din profil: http://www.dask-online.dk/2010/medlem/

Vi udvikler hele tiden nye muligheder for at synliggøre dig som medlem. Jo mere synlighed vi kan skaffe dig, desto mere øges kendskabsgraden til dig, som i sidste ende munder ud i flere jobs. Lad os bruge vores netværk til at styrke dig! og brug dit eget?

Først skal man vide du er der, dernæst skal man vide hvad du kan. Så er jobbet dit. Vores job er, at vise dig til flest mulige af de “rigtige”, så er det dit job at vise hvad du kan.

På din profil kan du nu tilføje et website fra din profil. Enkelt, men meget smart!

Du kan her vælge, at linke direkte til dig egen hjemmeside, din blog, din facebookprofil eller bare til din arbejdsplads, teaterscene, skole eller en velgørenhedsorganisation?

Alle links bliver via vores system tagget sammen (forbundet). Dvs. at når man søger på google vil din profil blive fundet i højere grad end tidligere, fordi vi koder dem sammen. Når mange med tiden gør det samme vil det betyde en enorm forskel.

Log på din profil og tilføj et website, gerne dit eget hvis du har et.
Log på din profil: http://www.dask-online.dk/2010/medlem/

Gratis website:
Har du ikke har dit eget website giver vi dig et gratis i 6 måneder til en værdi af 328 kr. Alt du skal gøre er, at aktivere din hjemmeside ved at følge dette link: http://www.123hjemmeside.dk/pages/receive.aspx?partnerkey=dkdask:k6-&target=ftp3:crea4&pl=dkdsk

Du skal intet betale. Først efter 6 måneder får du valget om du vil forlænge med betaling, ellers udløber din hjemmeside automatisk og du hæfter ikke for nogen betaling?

Husk fra din hjemmeside, blog eller facebookside at linke til din profil eller til www.dask-online.dk, så sker der søgemaskineoptimeringsting ;-)

Du må gerne give linket om et gratis website videre til dine venner, men husk at det er vigtigt at de linker til din hjemmeside ellers får du ikke noget ud af det!


Smart, enkelt og ligetil ;-)Mvh
Tommy Duus

DASK


Og husk nu at lave os slogans via http://www.kortoggodt.info
Du kan vinde hele 35.000 kr. kontant!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar