søndag den 4. marts 2012

Men hvorfor tilbyder vi nu dette medlemskab?

Dansk Skuespillerkatalog indfører nu et andet type medlemskab for vores yngste medlemmer, af en lang række årsager som du kan læse mere om her.


Men hvorfor tilbyder vi nu dette medlemskab?

Jo yngre du er, desto flere medlemsår får du for pengene. Læs her hvorfor.Dansk Skuespillerkatalog har nu snart eksisteret i 14 år. Vi åbnede op som de første i maj 1999 og har sidenhen gjort os en masse erfaringer i branchen, til gavn for de fleste. Altså de fleste...

De der får mindst ud af, at være en del af vores netværk er børn og unge under 18 år. Det hænger sammen med, at der ikke er mange børneroller at få i det hele taget, hvis man sammenligner med voksenrollerne, af en lang række årsager. Samtidig med at der er få roller, er der meget stor søgning på de få roller der så er, hvilket selvsagt giver meget lave odds for at lande en rolle.

Vi ved godt, at der er mange der forsøger at fortælle dig det modsatte, men det er ikke sandt. Tommelfingerreglen er: Jo yngre du er, desto færre roller er der i spil. Jo yngre du er (teenagealderen), desto større konkurrence er der om de få roller som er i spil.

Mange forældre har desværre også den forventning, at deres børn kan komme til at tjene en del lommepenge i filmbranchen, men det er også meget overvurderet for at sige helt og aldeles urealistisk. Mange sammenligner castingbureaer med modelbureauer, men det er to meget forskellige ting. Generelt kommer pengene til fiktionsfilm (castingbureaet) via statslige midler, mens de kommercielle fiktionsfilm (reklamefilm, modelfotograferinger) kommer fra erhvervslivet. Derfor skal der skelnes meget tydeligt her. Som skuespiller er der generelt set "Kun" penge i reklamefilm, alt andet er ulønnet mm. du lander en større rolle i en tv-serie eller i en spillefilm. Er du ude som model, er det en anden snak fordi pengene kommer fra en helt anden kasse! Det er en vigtig forskel at have med i sin betragtning.

Vores problem er, at lang de fleste af de børn som opretter sig i vores system ikke får roller eller henvendelser på roller, fordi vi ikke har dem eller fordi rollerne ikke er der. De melder sig derfor i sagens natur ud igen efter et år, som vores medlemskab oftest vare. (Årskort) Hvem gider at fortsætte og betale, hvis der ikke kommer noget igen? Ingen. De fleste er skuffede, fordi de havde håbet. For mange unge/børn er det, at være med i en film en drøm. Men denne drøm kan ikke realiseres for ret mange på bare et år.

Vi har siden 2009 ikke lavet nogen målrettet markedsføring mod børn og unge, fordi der ikke er jobs nok. Hellere have få som dog får jobs, frem for mange som bliver skuffede.

Men vi må erkende, at nogle job går os helt forbi, fordi vi ikke har så mange af de unge og enddog meget få børn (under 10 år). Vi vil gerne kunne tilbyde vores næsten 1000 oprettede kunder den fulde pakke, men som det ser ud nu kan vi ikke, uden at skulle starte fra "a" hver gang.

Vi har derfor tænkt os at gøre noget helt andet.

I 2009 indførte vi vores livslange medlemskab, som har været en overvældende succes og som har løst en masse af de udfordringer der har været for os og for vores mest ambitiøse medlemmer. Resultat er, at vi sender dygtige aktører videre.

Fremadrettet vil vi tilbyde unge under 18 år, medlemskab til "en fast" pris indtil det år de fylder 18 år. Dvs. at er du 10 år nu, kan du få et medlemskab med "en fast" betaling ved oprettelsen, som først udløber når du selv vælger at opsige det eller når du bliver 18 år. Først herefter kan du tage stilling til, om du ønsker, at fortsætte dit medlemskab og betale påny. Medlemskabet koster 600 kr. og så er du medlem indtil det år du bliver 18 år uanset din nuværende alder.

Altså: jo længere du er hos os desto større er muligheden for, at du kan få den vigtige erfaring og viden om branchen, samt at blive så dygtig, at det tilmed er dig der lander rollerne den dag budene så kommer. Det er hele pointen. Vi vil så gerne have at du bliver lidt længere, fordi det er over tid vi kan gøre en forskel og ikke nødvendigvis et job i morgen.


Facebook
Har du spørgsmål til dette medlemskab, stil spørgsmålet på vores facebookside så alle kan få gavn af dit spørgsmål og vores svar. KLIK HER

Læs videre i bloggen her, vi har mange gode råd til dig, om du er medlem eller ej!


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle... hele livet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar