tirsdag den 24. april 2012

Følg vores castingblog og kommenter og stil spørgsmål?

Følg vores castingblog

Siden september sidste år har vi løbende skrevet om castings i vores blog. Vi ser det som vores mest fornemme opgave at vejlede alle i den proces, som en casting er, og fortælle hvad der er fakta og fiktion.

Vores erfaring er desværre, at mange bliver vejledt forkert, hvilke giver misforståelser og gør at forventninger til branchen og de jobs der måtte følge ikke står mål til de forventninger man sættes i udsigt.

Bloggens formål er, at vejlede dig omkring det at gå til castings, rådgive omkring hvorledes du kan forbedre dig, give dig svar på hvorfor branchen nu engang er som den er.

Når det er sagt, er vores svar jo vores sandhed. Andre kan mene noget andet og sikkert også med rette. Derfor skal man altid være kritisk overfor det man læser. Vi har eksisteret i 13 år til maj og beskæftiger os med skuespillere/ statister og castings hver dag. Enten er det fordi vi selv caster, eller fordi vi assisterer andre med deres castings... eller fordi vi vejleder vores medlemmer. Det er vi blevet rigtig dygtige til.

Læs vores blog ved lejlighed. Kommenter gerne på vores indlæg og mail os gerne spørgsmål du gerne vil have svar på, så svare vi i bloggen til gavn for alle andre.

Følg vores blog (Castingvejlederen) KLIK HER

Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online

Ingen kommentarer:

Send en kommentar