mandag den 21. maj 2012

Second Choise (2C) / Nyt koncept på DASK-online

Dansk Skuespillerkatalog eksperimenterer og udvikler hele tiden nye koncepter og tilgange, som gerne skulle gøre processerne mere praktiske for os, vores mange brugere og naturligvis de castere og filmproducerende som anvender os. 

Vi har igennem det sidste 2 år tid udviklet på et koncept som vi kalder "Second Choice - (2C)". Hvilket kort handler om, at alle, uanset om du er oprettet med en profil hos os eller ej, kan søge vores opslag. Vores betalende medlemmer vil og skal dog altid have "First Choice - (1C)" på alle vores roller. Først når vores medlemmer er udelukket fra disse roller, kommer "Second Choice" ansøgningerne i betragtning.

Dette har været så stor en succes, at dette nu er en fast del af vores koncept som vi arbejder ind i vores system på www.dask-online.dk 

Konceptet vil blive aktuel i de periode hvor vi har så mange jobs, at disse alene ikke kan væretages af vores betalende medlemmer. 
Sådan søger du via "2C"
Er du betalende medlem af DASK-online skal du IKKE søge via "2C", men direkte via opslaget på din profil.


  • Du søger via mail og kun via mail.
  • Alle "2C" ansøgninger skal sendes til: kat@dask-online.dk
  • Du skal altid medsende et nyt og vellignende billede (Kun et billede)
  • Du skal altid skrive din bopæl/ by samt et eller flere telefonnumre så vi hurtigt kan få fat i dig.
  • Du skal skrive hvilken film/rolle du ansøger i emnefeltet, ellers slettes din ansøgning.
Når du har mailet os din "2C" ansøgning vil vi, hvis opgaven går i "Second Choice", kontakte dig via din fremsendte mail eller direkte via telefonen.

Opgaven går først i (2C) når eller hvis produktionen ikke kan finde nok eller kvalificerede ansøgere blandt vores medlemmer. Efterfølgende vil vi videresende din sendte email til produktionen og de kan kontakte dig.

Bemærk: Du skal kun søge opslaget i så fald det matcher din alder og din geografiske status, hvis denne efterspørges. 


Hvorfor "2C".
Vores opgave i castingsammenhæng eller som formidlere af andres castings og statistopgaver er, at finde de helt rigtige folk til opgaven, hurtigt, let og smertefrit. Hertil har vi vores database med massevis af dygtige og kvalificerede folk fra hele landet i alle aldersgrupper. Som oftest er mange roller typebestemt, hvilket kan gøre nogle roller til en udfordring af den årsag, at vi enten ikke har den "buttede rødhårede teenagepige med jysk dialekt" eller at de emner vi har af andre årsager ikke kvalificere til rollen, eller at dem vi har er forhindrede!?

Langt størstedelen af alle roller landes dog af vores medlemmer og har jo altid gjort det, men det hænder at vi skal på overarbejde når rollen ikke kan findes her. Med "2C" har vi med det samme et alternativ og et aktuelt arkiv, men nye billeder og telefonnr der virker, samt en forhåndstilkendegivelse på, at man kan de dage der optages og at man er indforstået med de andre forhold som oplyses i opslaget. Vores betalende medlemmer tilgodeses, men samtidig giver vi også alle andre en chance for at søge udvalgte roller uden at det koster noget. En god løsning på mange af vores udfordringer.

Det skal med syvtommersøm gøres klart at vores betalende medlemmer altid vil have første prioritet til de roller vi annoncerer via opslag og via profilen. Det er vores betalende medlemmer vi arbejder for. Når vi kan sikre vores kunder hele pakken gør det også, at vores kunder vender tilbage til os næste gang de skal bruge aktører, hvilket altid vil være en fordel for vores betalende medlemmer.


Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af www.dask-online.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar