onsdag den 12. september 2012

Find din egen personlige sponsor, simpelt og ligetil


Som medlem af DASK-online giver vi dig en række muligheder som du ikke finder andre steder. En af mulighederne er at finde din egen sponsor. Du skal dog selv gøre arbejdet, men hele fortjenesten er din i den sidste ende.

Hvorfor en sponsor?
Som idrætsudøvere, koster det penge at blive skuespiller. Kurser og markedsføring, profiler og træning koster penge. Dygtiggørelse og træning er en forudsætning uanset på hvilket niveau du er. Al den tid du bruger på at forbedre dig og på at netværke, kunne du bruge på noget andet. Hvorfor ikke tage sig betalt, hvis du kan give din sponsor noget igen. Men det fordre at du virkelig kan give din sponsor noget igen?

Hvad får din sponsor igen?
Vi tilbyder at din sponsor kan markedsføre sig til hele vores netværk, gratis, så længe aftalen løber med dig og du er medlem hos os. Vores netværk er omfattende og vi rammer fra vores sider ca. 100.000 modtagere bestående af virksomheder, foreninger, organisationer og naturligvis private (Som dig) i stor stil. Vi rammer bredt i målgruppe og alder. Hovedparten af målgruppen er dog kvinder i alderen 15-35 år.

Kulturdonorprofil på Kulturpuljen.dk
Hvis du skaffer din egen sponsor, kan denne virksomhed blive oprettet med en kulturdonorprofil fra vores kulturnetværk og dermed få adgang til hele vores netværk. Læs mere her

Du bestemmer selv aftalens indhold med din sponsor, om de betaler dine kurser, dit medlemskab, en månedlig betaling, morgenbrød eller gadgets. Aftalen er din, den blander vi os ikke i. Dit arbejde, din fortjeneste.

Hvad kan du forvente at få fra en sponsor.
Jo mere synlighed du kan skabe for en sponsor, desto mere kan du tage og desto større er sandsynligheden for at sponsoren vil betale igen eller mere næste gang.

Vi vurderer, at du via vores netværk alene, med kulturdonorprofil, logovisninger på DASK-online, Kulturpuljen.dk og på Kortoggodt.info, linkpegning til virksomhedens hjemmeside, benævnelse fra din profil og omtale via vores facebookside og gruppe, kan give dig mellem 500-1000 kr. kontant i måneden. Et godt supplement til kurser, profiler, billeder mv.

Hvis du så tilmed gør en indsats med at nævne virksomheden på din egen facebookside, hjemmeside, ved kurser/ jobs og lign. og måske også er aktiv i deres markedsføring kan prisen sagtens fordobles eller mere. Men du skal sælge den. Det gør vi ikke. Vi stiller netværket til rådighed, resten er op til dig. Værdien er din indsats, vi giver dig bare et bredere fundament.


Ring til nogle virksomheder eller besøg dem.
Fortæl dem om dine ambitioner og dit projekt som skuespiller. Fortæl at du søger midler til din uddannelse og til gengæld kan give dem en stor eksponering via dit netværk, som vi er en del af. Fortæl dem hvordan.

Når du har indgået en aftale med en virksomhed, retter du henvendelse til os via mailen. Her fortæller du om aftalen og om virksomheden ønsker en profil på Kulturpuljen.dk. I så fald kontakter vi din kontaktperson i virksomheden og opretter virksomheden i netværket.


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi giver dig mulighederne

1 kommentar:

  1. Har I nogle idéer til hvem, der kunne være sponsor for en skuespiller? Og ikke DASK selv muligvis?

    SvarSlet