tirsdag den 9. oktober 2012

Julemandsregisteret 2012

Vi gentager nu for 4. gang vores store succes med vores julemandsregister.

Siden Julen 2008 har DASK udsendt massevis af skuespillere i julemandskostyme på sjove og lidt anderledes opgaver.

Nu kan du i Julen 2012 komme på opgave som skuespiller i julemandskostyme, hvis du er medlem af DASK-online.

Vi tilbyder generelt to typer jobs. En der er rettet mod private og en der er rettet mod virksomheder og foreninger.

Jobs i privaten
Med vores julemandsregister har private mulighed for at booke dig som julemand, ganske gratis.
I stedet for at far eller morfar tager et mindre heldigt julemandskostyme på, med risiko for at blive afsløret, booker private en julemand fra os... dig!
Nu er det dig der er udklædt og kommer forbi med gaverne til familiens børn. Ofte ser vi, at flere familier i samme gade slår sig sammen når du alligevel kommer. Gaverne er købt af familierne selv forinden. Du kommer blot med sækken og deler gaverne ud. Om du synger en sang, tryller lidt, deler pebernødder ud er noget du aftaler med familien.

I vores booking forsøger vi at finde jobs som er tæt på dig så du ikke skal bruge tid på transporten. Vi formidler kontakten til dig til familien, ganske gratis. Alle aftaler indgår du med familien også afregning. Vi skal ikke have del af kagen. Dit arbejde, din fortjeneste.


Jobs i virksomheden
En af de lidt sjovere, men også udfordrende jobs, er at besøge en virksomhed i julemandskostyme. Nu skal du ikke bare spille rollen som julemand, det kan også være at du skal flirte lidt med chefen, være lidt rapkæftet, selv tage skægget af fordi det klør? eller måske lugte lidt af spiritus. Fantasien sætter ingen grænser. At booke en skuespiller i julemandskostyme for virksomheden er en af de sjovere, men det tager ofte længere tid og kræver forberedelse, men lønnen her er også en anden.


Ønskes der jobs til større forsamlinger på mere traditionel vis anbefaler vi at booke en "Rigtig" Julemand igennem Julemandslauget. www.julemandslauget.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar