fredag den 21. december 2012

Opgrader dit medlemskab til en "Offentlig" profil

"Offentlig" profilering via DASK-online giver dig enestående muligheder.

Med dit alm. medlemskab har du jo adgang til alle vores opslag. Her kan du selv udsøge dig de jobs som du finder værdi i at søge. Desuden har alle vores betalende kunder adgang til din profil, hvorfra de kan kontakte dig direkte, med henblik på casting eller job direkte. Men der er en anden mulighed!Ved at opgradere dit medlemskab til at være "offenlig", giver vi både dig og alle andre en enestående service. Det giver kun en begrænset værdi, at folk kan se din profil, men det giver markant værdi at folk kan se din profil og kontakte dig direkte. Uden den direkte kontakt, er der ingen synderlig værdi for hverken dig eller den der kunne tænkte sig at benytte dig.

Vi blotlægger dit telefonnummer, så du kan få opringninger om castings eller filmjobs direkte. Ingen mail, som kommer i spamfilter eller som du ser for sent. Nej, den direkte kontakt til en person i den anden ende.

I vores "Offentlige database" gemmer du dig blandt få, ikke tusinder. Dvs. du bliver fremhævet, ikke fordi du står først, men fordi du er blandt få? Din offentlige plads udløber ved årsskiftet, så jo før du er "Offentlig", desto mere synlighed får du for pengene!

Du kan via din profil også henvise til din egen hjemmeside og tidligere produktioner eller CastSelv opgaver, som kan hjælpe den producerende med at skabe sig et helstøbt billede af dig.

Vi giver også plads til at du kan finde din helt egen sponsor. (Info følger)

Din "offentlige" profil er et markedsføringsvindue af dig.


Via din "Offentlige profil" har du desuden adgang til:

  • Online Filmskuespillerskole
  • Sponsorer via Kulturpuljen.dk 
  • Henvendelsesgaranti
  • Skuespillerblog
  • Kursusrabatter

Ønsker du en "offentlig" profil, kan du logge på din profil og opgradere dit medlemskab. 

Se alle offentlige medlemmer: KLIK HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar