onsdag den 2. januar 2013

Findelønsordning på DASK-online

Dansk Skuespillerkatalog har ved specielle lejligheder lavet en findelønsordning, når vi i vores database  eller i vores arkiver ikke har nok bud på udvalgte emner til casting. Derfor beder vi vores netværk om hjælp til at finde disse.

Det skal understreges, at det er DASK der udbetaler findelønnen og har ikke noget med castingen eller produktionen at gøre!

I forbindelse med den forestående "TV2 Julekalender" Gav vi 1000 kr. i findeløn. Vi jagtede en "Flot fyr" mellem 15-21 år, der kunne spille. Opgave var svær af flere forskellige årsager, derfor bad vi netværket om hjælp.

Vi fik en del henvisninger på rollen og en af de henviste blev seriens nye William ;-)


Alex landede rolle i TV2s julekalender
Igennem efteråret efterlyste DASK-online en “Flot fyr” til den kommende Tv2 Julekalender. Opgaven var en af de svære, hvorfor vi (DASK) satte vores “findelønskoncept” i spil, som vi også tidligere har gjort for at få hjælp udefra. Nu hvor castingen er ovre og skuespilleren er fundet, modtager vi løbende henvendelser om, hvem der fik rollen og om findelønnen blev udbetalt ?
Alex Høgh Andersen blev os foreslået af Susser Feit, som har sine børn optaget hos DASK-online. Eftersom netop Alex senere landede rollen, har hun nu modtaget findelønnen på 1000 kr. Så det betaler sig at holde øjne og ører åbne efter det rette bud på en rolle.
Det skal understreges, at det er DASK der udbetaler findelønnen og har ikke noget med castingen eller produktionen at gøre!
Sådan gør du:
1. Kender du emner, som vi leder efter, skal du udfylde skema i opslaget. Er der tale om børn under 18 år, er det forældrene der skal udfylde skemaet (Fordre ikke medlemskab af DASK)
2. Vi udbetaler selvsagt kun findeløn til den der henviser først, såfremt at denne person får rollen.

Mvh
Tommy Duus

www.dask-online.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar