mandag den 17. juni 2013

Ønsker du filmerfaring som skuespiller?

Ønsker du filmerfaring som skuespiller skal du gøre en indsats!

Der produceres rundt regnet 10.000 filmproduktioner i Danmark hvert år som inddrager skuespillere i denne proces. Det lyder af meget, men der produceres rigtig meget på alle niveauer, alt fra små reklamespots til nettet, kortfilm på landets mange medieuddannelser og dem du ser i fjernsynet... Altså spillefilm og de landsdækkende og regionale tv-reklamer.

Har du ønske om at være med i nogle af dem, fordi du har drømme om at blive skuespiller, skal du drømme videre. Du skal arbejde mod det og have en klar ambition. Telefonen ringer ikke uden en indsats og du bliver næppe stoppet og opdaget på gaden, sorry!

Som skuespiller er du din egen virksomhed og du skal byde dig til, så vi kan se du er der og at du har lyst og ambitioner. Så kalder vi dig til casting. Efterfølgende er den denne castingproces som lander dig rollen, hvis du er den rette til rolle, er i træning og er dygtig. Du skal jo være dygtigere end de andre der også til casting til rollen.

Har du en profil på www.dask-online.dk kommer rollerne ikke af sig selv. Din profil er jo blot en af mange, hvorfor du skal byde dig til. Hvis du ikke er aktiv, sker der tilsvarende lidt. Opdater din profil. Når du opdatere din profil, kommer du via vores system helt automatisk forrest ved søgning. Så jo oftere du logger dig ind, desto flere filmproducerende ser dig. Vi har lavet en vejledning ved din profil som tager dig i hånden, for det er ikke helt tilfældigt hvad du skriver og hvilket billede du viser... Du skal også helt have video på din profil! 

Søg på de opslag du finder spændende, men kun på de opgaver du rent faktisk vil have en rolle i. Vi har udviklet CastSelv, som gør at du kan komme i betragtning til roller som er langt fra din bopæl. Bor du i frederikshavn kan du nu søge en rolle i KBH. Bliver du efterfølgende kaldt til casting, er din chance for så at få rollen noget større, ellers ville de slet ikke ulejlige sig, tro mig!

Mange opgaver er helt ulønnede, kun de kommercielle er lønnede. Men de ulønnede skuespillerjobs er faktisk de mest værdifulde, for uden dem lander du ikke en rolle i en spillefilm eller tv-serie... mm. du har en uddannelse som skuespiller. Netværket du skaber dig ved at lave kortfilm er uvurderligt og du bliver bedre hver gang du er på optagelse... Hvis der ikke er nogen der gider at have dig med, hvorfor laver du så ikke din egen film. Det er faktisk slet ikke svært idag?

Har du ambitioner, så vis os det og GØR noget så vi ser dig ;-)

Tjek siden ud og se om der er noget der tiltaler dig: www.dask-online.dk

Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online

Ingen kommentarer:

Send en kommentar