lørdag den 3. august 2013

2C - Second Choice - søg uden om medlemskab

2C - Second Choice - søg uden om medlemskab

Dansk Skuespillerkatalog eksperimenterer og udvikler hele tiden nye koncepter og tilgange, som gerne skulle gøre processerne mere praktiske for os, vores mange brugere og naturligvis de castere, statistkoordinatorer og filmproducerende som anvender os. 

Vi har igennem det sidste 3 år tid udviklet på et koncept som vi kalder "Second Choice - (2C)". Hvilket kort handler om, at alle, uanset om du er oprettet med en profil hos os eller ej, kan søge vores opslag. Vores betalende medlemmer vil og skal dog altid have "First Choice - (1C)" på alle vores roller. Først når vores medlemmer er udelukket fra disse roller, kommer "Second Choice" ansøgningerne i betragtning.

Dette har været så stor en succes, at dette nu (2013) er en fast del af vores koncept som vi arbejder ind i vores system på www.dask-online.dk 

Konceptet vil blive aktuel i de periode hvor vi har så mange jobs, at disse alene ikke kan væretages af vores betalende medlemmer. 

Sådan søger du via "2C"
Er du betalende medlem af DASK-online skal du IKKE søge via "2C", men direkte via opslaget på din profil.

. Klik på linket her og skriv dig op: KLIK HER

Opgaven går først i (2C) når eller hvis produktionen ikke kan finde nok eller kvalificerede ansøgere blandt vores medlemmer. Efterfølgende vil vi videresende dine oplysninger til produktionen eller selv maile dig eller ringe dig op. 


Hvorfor "2C".
Vores opgave i castingsammenhæng eller som formidlere af andres castings og statistopgaver er, at finde de helt rigtige folk til opgaven, hurtigt, let og smertefrit. Hertil har vi vores database med massevis af dygtige og kvalificerede folk fra hele landet i alle aldersgrupper. Som oftest er mange roller typebestemt, hvilket kan gøre nogle roller til en udfordring af den årsag, at vi enten ikke har den "buttede rødhårede teenagepige med jysk dialekt" eller at de emner vi har af andre årsager ikke kvalificere til rollen, eller at dem vi har er forhindrede!?

Langt størstedelen af alle roller landes dog af vores medlemmer og har jo altid gjort det, men det hænder at vi skal på overarbejde når rollen ikke kan findes her. Med "2C" har vi med det samme et alternativ og et aktuelt arkiv, men nye billeder og telefonnr der virker, samt en forhåndstilkendegivelse på, at man kan de dage der optages og at man er indforstået med de andre forhold som oplyses i opslaget. Vores betalende medlemmer tilgodeses, men samtidig giver vi også alle andre en chance for at søge udvalgte roller uden at det koster noget. En god løsning på mange af vores udfordringer.

Det skal med syvtommersøm gøres klart at vores betalende medlemmer altid vil have første prioritet til de roller vi annoncerer via opslag og via profilen. Det er vores betalende medlemmer vi arbejder for. Når vi kan sikre vores kunder hele pakken gør det også, at vores kunder vender tilbage til os næste gang de skal bruge aktører, hvilket altid vil være en fordel for vores betalende medlemmer.


Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af www.dask-online.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar