tirsdag den 19. november 2013

Online filmskuespillere er fremtidens værktøj

Hos DASK-online fil vi ideen til vores Online filmskuespillerskolekoncept tilbage i 2007, og har siden faktisk ikke ændret det nævneværdigt. Konceptet holder vand og feedbacken har kun været positiv.

Siden vi startede har alt gået vores vej. Alle har i dag adgang til en eller anden form for kameraenhed, som er nødvendigt for at gå på vores online kursus. Alle har en god netforbindelse og alle kan navigere i forhold til at uploade filer. Tilbage i 2007 var dette vores slåskamp. Nogen havde ikke kameraenhed, andre ikke hurtig nok forbindelse og andre boksede med filerne.

Med vores snart 6 årige erfaringer med konceptet, får du noget ganske enestående. Udover feedbacken på opgaverne, er det vigtigste måske alt det der ligger mellem linierne. Forberedelsen, reflektionerne, gentagelserne og inspirationen. Herudover lærer vi hinanden bedre at kende, så vi kan anbefale dig ind i de rette sammenhænge, og du får indsigt i vores faglige niveau. Vi er jo ikke bare et casting- og formidlingsbureau, men tager dig også gerne i hånden når du skal dygtiggøre dig.

Dygtiggørelse er som med alt anden form for uddannelse en proces, som aldrig stopper. Stopper du, ruster du og du skal bruge meget energi på at komme i form igen. Man kan på mange punkter godt sammenligne skuespillere med fodboldspillere. Er du ikke god nok, kommer du ikke på banen. Men det er ikke ensbetydende med at du skal give op, så må du bare træne hårdere?

Læs mere om vores online filmskuespillerskole her:


Mvh
Tommy Duus

Caster og branchevejleder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar