torsdag den 19. december 2013

CastSelv/ Hjemmecasting er kommet for at blive

CastSelv/ Hjemmecasting er kommet for at blive

Vores CastSelvsystem har været under udvikling i 3 år, faktisk næsten 4 år fra da ideen opstod, men i 3 år har vi haft konceptet online i konkrete test.

Status er, at det virker bedre end først antaget, og at principperne kan anvendes meget bredere og mulighederne derfor er langt mere mangfoldige end "Bare" hjemmecasting.

Hjemmecasting vil aldrig slå det fysiske og personlige møde som form mellem skuespillere og caster/ instruktør, men er på mange måder det der i fremtiden, i mange henseender, kommer til at slå den fysiske casting, af praktiske og økonomiske årsager.

CastSelv fra vores side blev udviklet som et pre-castingsværktøj, som skulle hjælpe os i grovsorteringen af emner, fordi billede/headshoot af skuespillere bare ikke er dækkende, men systemet har til en lang række produktionstyper vist sig aldeles egnet til at caste direkte.

Fremtiden, dvs. 1-2 år, er at hjemmecastings kommer til at blive normen. Enten som pre-casting eller som din direkte adgang til jobbet. Hvis du ikke allerede som 90% af befolkningen er ejer af en kameraenhed, er det på tide at anskaffe sig en. Videokamera, fotokamera med video, mobiltelefon eller webcam.

Hvis du vil noget i denne branche, kan du ligesågodt komme i gang, allerede nu. Jo mere erfaring du får med formen, desto større fordel har du foran alle andre. Tænk over det!


Mvh
Tommy Duus

Udvikler af CastSelv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar