fredag den 31. oktober 2014

Vi ringer kun, hvis dit castingbillede matcher vores søgning?

Dette er det "VIGTIGSTE", du nogensinde får at vide.

Vil du gerne have castingcalls, SKAL du følge denne vejledning. Der er ikke nogen vej udenom. Det er ikke vores hensigt at tale dunner... men nogen gange bliver vi nødsaget til at løfte pegefingeren og sige, så hør dog efter!?

Vi ringer kun hvis du er den rigtige til opgaven. Hjælp os


Vi som casting- og formidlingbureau bliver målt og vejet på hvor mange castingcalls vi giver dig. og faktisk også hvor mange jobs du får i den sidste ende, selvom vi ingen magt har over hvor dygtig eller seriøs du er?! Derfor ser vi det også som vores pligt, at rådgive dig efter bedste formåen i forhold til det der er vigtigt i forhold til overhovedet at komme til casting, men også at lande rollen i den sidste ende??. Nogen gange bliver vi nød til at hæve stemmen.

Hvis vi skal hjælpe dig, skal du hjælpe os med at hjælpe dig.

Castingbilleder har altid været vores helt store debat i de snart 16 år vi har været i vælten. Og faktum er, at folk forstår ikke vigtigheden af det vi fortæller dem... også dem der har været på vores kurser, som læser vores indlæg, som vi taler med og vejleder i telefonen og som endda har læst vores castingbog. De forstår det ikke.

Læs derfor vores vejledning her og FØLG den: KLIK HER


HUSK: De fede jobs er IKKE dem du kan søge via opslag som tusindvis af andre. De fede jobs er de jobs hvor de filmproducerende ringer efter DIG. Der hvor DU passer ind og ikke ALLE andre. OM det så er lønnet eller ulønnet, en stor eller lille rolle er mindre vigtigt... men de ringer til DIG, fordi du passer til hvad de søger.

Når de så ringer, ringer de fordi dit billede matcher hvad de søger. Vi kigger på dit billede, som det første og det VIGTIGSTE. Hvor du bor og hvor gammel du er, hvad du har lavet osv. er FULDSTÆNDIG underordnet, hvis du ikke LIGNER det vi søger!!

Derfor er det vigtig at dit billede fortæller os hvordan du ser ud... NU. Ikke hvordan du så ud for 5 år siden, eller som mange tror, hvordan du KAN se ud.

MEN DU HAR IKKE RÅD TIL AT GÅ TIL EN PROF FOTOGRAF?
Lad mig aflive den med syvtommersøm. DU behøver IKKE gå til prof fotograf, en ven kan tage billederne. Tag din telefon, stil dig et sted med et behageligt blødt lys som ikke giver skygger i dit ansigt, med en lys baggrund uden rod. Så simpelt er det! Når det er så simpelt, så gør det... og gør det ofte. Hver 3. måned hvis du er seriøs.

Læs derfor vores vejledning her og FØLG den: KLIK HER

Hvis du virkelig mener det, så tjekker du dine profilbilleder nu http://www.dask-online.dk

Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder
Ingen kommentarer:

Send en kommentar