torsdag den 11. december 2014

Hvad er forskellen på vores Udvidet profiler og Plus+ profiler?

Vi stillede dette spørgsmål i vores julekonkurrence og fik stort set kun "Rigtige" svar.

Men vi vil gerne uddybe dem her.

Som skuespiller skal du være synlig og kontaktbar hele tiden. Hvis vi ikke ser dig, glider du ud af vores (casteres) bevidsthed (Top of mind) og du vil gå glip af jobs/ casting i den sidste ende.Skuespillerens mål er at komme til casting og lande jobbet. Men hvis vi ikke ved du er der, kommer du ikke engang til castingen.

Vi har udviklet vores system sådan at du med en Plus+ Profil får den optimale synlighed. Fra forsiden og tilmed først i vores søgning. Som det eneste sted overhovedet giver vi også dine kontaktoplysninger videre direkte uden at filmproducerende skal logge sig ind i vores system. Du kan derfor i teorien blive kontaktet med henblik på castings og dermed jobs i hele verden ;-)

Du kan linket direkte til din profil, hvis du søger jobs via Facebook eller andre sociale medier? Du skal ikke til at forfatte, vedhæfte osv. Nej, alt du skal gøre er at henvise til din profil, så har man adgang til alle info.

Vi giver dig tilmed jobgaranti. Vi er så sikre på at du med en Plus+ profil kan komme i job. Garantien lyder, at kan vi ikke efterleve dette, så har du et års gratis udvidet medlemskab hos os.

Vi tilbyder dig desuden et ektraordinært eksponeringsmodul, som i alt sin korthed indeholder en guide og coaching til yderligere eksponering.

Se alle Plus+ profiler: KLIK HER

Spil med vores PLUS+ Profiler: KLIK HER

Plus+ - Velkommen til forsiden!


Mvh
Tommy Duus

DASK- Spiller vi en rolle?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar