fredag den 19. december 2014

Hvor mange jobs skaffer DASK-online? - Egentligt!

Som casting-, statist- og formidlingsbureau bedømmes vi jo i den sidste ende på hvor mange jobs vi skaffer vores brugere i den sidste ende. Det er der ikke noget at sige til, sådan må det være.

Men vi oplever faktisk ret ofte, at brugere melder tilbage til os og fortæller at det ikke giver helt så mange jobs, som de havde håbet på... og det er da bekymrende, skulle man tro. Men det hele handler om kommunikationen, og den del skal vi være bedre til.

Sagen er den, at vi skaffer rigtig mange jobs... folk er bare ikke altid bevidste om at det er os der skaffer dem det. Enten direkte eller inddirekte!

Havde en ældre herre den anden dag, som fortalte mig at hans gratis profil ikke rigtigt gav nogle jobs.  Det undrede mig en del, eftersom jeg med sikkerhed vidste at jeg havde givet ham 2 jobs i de knap 6 måneder han havde været medlem.

Spurgte om han ikke havde været med i "Klovn" filmen, hvortil han svarede "jo, hun ringede til mig direkte". Hvortil jeg svarede, "Hun ringede jo til dig direkte, fordi du havde søgt opslaget via din gratis profil". "Nå, plejer de da ikke at skrive em mail?".

ah!

Det er jo klart, at hvis han ikke bliver bekendtgjort med hvorfra statistkoordinatoren har nummeret, og ikke selv spørger til det, så kan vi jo skaffe nok så mange jobs uden at vi bliver krediteret som afsenderen. Her skal vi være skarpere i forhold til folk der anvender vores database!

Så spurgte jeg ind til om han ikke også medvirkede i "Sommeren 92", en film hvor jeg selv koordinerede. "Jo, men her ringede statistkoordinatoren direkte fordi han tidligere havde været med i en "Far til 4 film" i sommer.

ah!

Men "Far til 4" filmen koordinerede vi jo statister til, svarede jeg. Snakkede du ikke med Signe. "Jooo, det er vidst rigtigt, hun sagde da rigtig nok at det var DASK".

FAKTUM
Status er, at manden som troede at han ikke havde fået nogle jobs via DASK, faktisk havde medvirket i 3 spillefilm indenfor 4 måneder.

Den ene huskede han, da han blev mindet om den.
Den anden var en følge af at han var med i den første
Og den tredje fordi han havde søgt den, men ikke blev fortalt at det var via DASK...

STATUS
Mange gange glemmer man afsenderen fordi det er jobbet der er det vigtige og det man nu forholder sig til!

Langt de fleste af vores jobs skaffes inddirekte. Dvs. Når en statistkoordinator eller caster har kontaktet en af vores medlemmer en gang via vores database, kommer henvendelsen fremadrettet jo ikke via os, men via statistkoordinatoren eller casteren. Når vi formidler som vi gør, betyder det derfor at vi jo inddirekte skaffer "rigtig" mange jobs, men at skuespilleren/ statisten ikke er dette bevidst. Derfor: Hvis den første kontakt blev skabt via DASK. Vil alle fremadrettede opgaver fra denne person kunne føres tilbage til os.

Det samme er gældende, hvis du efter at have været på opgave, formidlet af DASK, kontaktes eller anbefales videre af andre fra denne produktion.

Nogle kalder det Netværk... men vi kalder det FLETVÆRK, kan du se hvorfor ,-)

Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle!

Og- se nu at få opdateret den profil: KLIK HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar