fredag den 9. januar 2015

Kortfilmene er GULDægget for skuespillere

Ideen med DASK opstod i tidernes morgen for at hjælpe kortfilmproduktionerne med at finde skuespillere, men også for at hjælpe skuespillerne til at blive bedre filmskuespillere og danne kim og bygge bro til et fremtidigt netværk.

Vi gør det naturligvis stadig i meget stor stil og vi har gode stabile aftaler med stort set alle kortfilmproducerende i Danmark.

Vi Medienvidenskabsuddannelserne i Aalborg, Århus, Odense (SDU) og København, skaffer vi skuespillere til over 100 kortfilm hvert år. Dette er naturligvis et skøn... men det kunne også være langt højere.

Film og medieuddannelser anvender naturligvis også DASK. Her er det Filmskolerne i København og Århus, men også medieskollerne i Viborg gør flittigt brug af DASK.

Filmskolerne Station Next er vores gode samarbejdsparter lige siden de startede i 2004. De findes i Århus og København, men har også væksthuse i Fåborg og snart i Tønder, hvor vi forventer at få en rolle også.

Vi har desuden en dybt integreret aftale med Danmarks Medielærerforening. En aftale som gør at alle mediefag på Danmarks ungdomsuddannelser anvender DASK.

Det bliver til mange film og mange roller på et år.

Det er når DE ringer at du skal takke ja. Også selvom jobbet ikke er lønnet. Du skal prioritere disse jobs, for det er det grundlag der giver dig det næste job.

Du skal lære branchen at kende via de erfaringer du gør dig her og via de mennesker du møder. Du får ALDRIG en rolle i en større produktion, hvis du ikke har et erfaringsgrundlag at trække på.

RÅD: Hvis du ikke har tid til at vente på at telefonen ringer, eller er fortvivlet over at ingen svare på dine ansøgninger... så tag skeen i egen hånd. Lav dine egne film. Det kan godt være de første 10 bliver dårlige, men du bliver helt sikkert bedre og bedre. Når opkaldet så kommer er det dig er du bedre og mere parat end alle andre, hvorfor du lander rollen... også er du startet ,-)

Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!

Se mere på: www.dask-online.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar